vivasport webáruház, webshop

Kategóriák

Vevőszolgálat
         0-24 óráig:

 vivasportbolt@gmail.com

      H - P: 9-17 óráig:

       30/426-1125

Szállítás

 

Kedvező szállítási díjaink a Szállítás menüpont alatt találhatóak!

Br. 30.000,- Ft termék végösszeg felett, nem terjedelmes méretű vagy súlyú csomag esetén a szállítás ingyenes!
Szállítás

Webáruházunk megrendeléseit Magyarország területén a Magyar Posta teljesíti.
Szállítási díjaink bruttó forintban (HUF) értendők. 
Magyarország területén bruttó 30.000,- Ft termék végösszeg felett, nem terjedelmes méretű és/vagy súlyú csomag esetén a szállítás ingyenes (1 db csomag esetén)!

Külföldi megrendelés és szállítás esetén a Magyar Posta posta.hu weboldalán szereplő nemzetközi szállítási díjak érvényesek! *Előre utalás esetén addig semmiképp ne indítsa el az utalást, amíg a megrendelt termék szállíthatóságát vissza nem igazoljuk, illetve az utalási adatokat és szállítási díjjal kalkulált végösszeget nem küldjük meg e-mailben!
Amennyiben az előre utalás nem banki átutalással történik, hanem valamely bankfiókban való készpénzes befizetéssel valósul meg, abban az esetben a szállítási díj felett egyúttal további br. 300,- Ft befizetése válik szükségessé a bank technikai költségei okán.Házhoz szállítás:
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik, a futárszolgálat munkarendje szerint, 8-17 óra között.
Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (ha van rá lehetősége) pl. munkahelyi címet megadni.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a futárszolgálat házhoz kézbesítés esetén maximum 40 kg-os, szabványos méretű csomagot tud elszállítani. 
Egyes termékek súlya és/vagy térfogata ezt meghaladhatja, illetve amennyiben a megrendelt termékek nem szállíthatóak egy csomagban, akkor azok szállítására külön díjazás vonatkozik! 
Amennyiben a küldemény hossza meghaladja a 750 mm-t, vagy a küldemény három kiterjedésbeli mérete együttesen meghaladja a 2000 mm-t, illetve alakja, természete miatt egyéb küldeménnyel nem rakható össze, vagy eltérő kezelést kíván, a küldeményt terjedelmesnek kezeli a Magyar Posta. Ezek szállítása előzetes egyeztetés és egyedi díjazás alapján történik.   

Előre utalás esetén a vivasport.hu webáruház CIB Bank által vezetett számlájára (számlaszám:10700268-47326402-51100005) kell átutalni a megrendelt termék árát és szállítási díját, a megrendelt csomag kiszállítását kizárólag az átutalás beérkezése után indítjuk el.

Utánvétes házhoz szállításkor a csomag ellenértékét adott helyszínen, a futárnak kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával. 

Az MPL futárszolgálat kétszeri kiszállítást kísérel meg, majd az értesítőn hagyott postahivatalban 10 munkanap áll rendelkezésre a csomag átvételére.

Fontos tudni! 
A kiszállítás díja a megrendelő által megadott címre történő kiszállítást, a gépkocsiról történő lerakodást tartalmazza! 
A kiszállító cég kötelessége a megadott cím kapualjig elvinni a csomagot. 
Emeletre, pincébe való vitel nem tartozik  a kiszállító feladatkörébe! 


Postapont (MOL kút, COOP üzlet, Csomagautomata):
A megrendelt csomag kiszállítása a Megrendelő választása szerinti címhelyre történik.

A csomagok MOL kútra vagy COOP üzletbe történő kiszállítása munkanapokon történik, a futárszolgálat munkarendje szerint (a legtöbb MOL kúton 24 órás nyitva tartás van, a COOP üzletek nagyrésze 12 órás nyitva tartással üzemel, a Csomagautomaták 24 órás nyitva tartással üzemelnek).
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a futárszolgálat MOL kútra vagy COOP üzletbe vagy Csomagautomatába történő kézbesítés esetén maximum 20 kg-os, szabványos méretű csomagot tud elszállítani. 

MOL benzinkút vagy COOP üzlet választása esetén vegye figyelembe, hogy egyes termékek súlya és/vagy térfogata ezt meghaladhatja, illetve amennyiben a megrendelt termékek nem szállíthatóak egy csomagban, akkor azok szállítására külön díjazás vonatkozik!
A küldemény maximális hossza 75 cm lehet, illetve a küldemény három kiterjedésbeli mérete együttesen nem haladhatja meg 2 métert.
Előre utalás esetén a vivasport.hu webáruház CIB Bank által vezetett számlájára (számlaszám:10700268-47326402-51100005) kell átutalni a megrendelt termék árát és szállítási díját, a megrendelt csomag kiszállítását kizárólag az átutalás beérkezése után indítjuk el.
A csomag a kiválaszott MOL kút vagy COOP üzlet nyitvatartási rendje szerint vehető át, 10 munkanapig.

Az utánvétes megrendelést készpénzben vagy bankkártyával fizetheti ki (a legtöbb MOL kúton, illetve COOP üzletben lehetőség van bankkártyás fizetésre.)
Csomagautomatánál utánvét esetén bankkártyával fizethet. 
Megrendelésének átvételéről sms-ben vagye-mailben kap tájékoztatást a Posta rendszerétől, mely t
artalmazza az egyedi átvételi kódot is (ezt ne ossza meg senkivel!).
Az automata érintőképernyőjén megadja a kapott kódot és telefonszámát, és már ki is nyitotta a megrendelését tartalmazó rekeszt. Ha csomagját árufizetéssel (utánvételesen) adta fel, az automata bankkártya terminálján tudja rendezni az áru összegét. A rekesz a bankkártyás fizetés után nyílik.

Csomagautomata választása esetén a maximálisan feladható dobozméret: 50x31x35 cm, a feladható maximális súly: 20 kg. 

Csomagautomatából 2 naptári napig veheti át megrendelését. Amennyiben ez idő alatt Ön nem veszi át megrendelését a Csomagautomatából, úgy az automatához legközelebbi Postán veheti át megrendelését 10 naptári napig az adott Posta nyitva tartási idejében.
Csomagautomatával kapcsolatos kérdések és problémák esetén a nap 24 órájában rendelkezésre áll a Posta ügyfélszolgálata a 06-1-421-7282-es telefonszámon
Honlap: http://www.csomagautomata.hu


Postán maradó csomag:
 
A megrendelt csomag 
postán maradó küldeményként, egy, a megrendelő által kiválasztott postahelyre címezve is kérhető.

Jelenleg több mint 2500 posta közül lehetséges választani.

A csomag a kiválaszott postahivatal nyitvatartási rendje szerint vehető át, 10 munkanapig.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a postára történő kézbesítés esetén maximum 30 kg-os, szabványos méretű csomagot lehetséges rendelni. 

Egyes termékek súlya és/vagy térfogata ezt meghaladhatja, illetve amennyiben a megrendelt termékek nem szállíthatóak egy csomagban, akkor azok szállítására külön díjazás vonatkozik! Amennyiben a küldemény hossza meghaladja a 75 cm-t, vagy a küldemény három kiterjedésbeli mérete együttesen meghaladja a 2 métert, illetve alakja, természete miatt egyéb küldeménnyel nem rakható össze, vagy eltérő kezelést kíván, a küldeményt terjedelmesnek kezeli a Magyar Posta. Ezek szállítása előzetes egyeztetés és egyedi díjazás alapján történik.   

Előre utalás esetén a vivasport.hu webáruház CIB Bank által vezetett számlájára (számlaszám:10700268-47326402-51100005) kell átutalni a megrendelt termék árát és szállítási díját, a megrendelt csomag kiszállítását kizárólag az átutalás beérkezése után indítjuk el.

A postán maradó utánvétes csomag ellenértékét és szállítási díját a kiválasztott postahivatal helyi munkatársának kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. 

A megrendelésről egy automatikus rendszerüzenet kerül elküldésre a Megrendelő részére, de ez nem azonos a teljesítésről e-mailben küldött tájékoztatóval.                                                                                                                                                                
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kérjük, kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! 
Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor mindig a futár, illetve a helyi kiszolgáló munkatárs jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!Regisztáció nélkül is  vásárolhat!

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni
 

Akciós termékek

Real Madrid tolltartó töltött 93577076
Real Madrid tolltartó töltött 93577076

bruttó 4.190 Ft
AKCIÓ! - 18%
bruttó 3.435 Ft

További akciós termékek

Hírlevél

Termék ajánló


Gyártók

Copyright ® 2012-2019

vivasport.hu
Minden jog fenntartva!


Webáruház készítés és bérlés

0.31 mp